AGVA KRAFT – ERFARINGER DELT PÅ TRUSTPILOT

Kunders erfaringer og omtaler på nett er svært viktige. Agva Kraft har de siste par ukene mottatt et par hundre anmeldelser basert på kundeerfaringer via Trustpilot.

Vi har i mars kunnet glede oss over at mange kunder av Agva Kraft deler sine erfaringer på Trustpilot. På Trustpilot har vi i mars ca 4,4 av 5 mulige poeng i evalueringen av Agva gjennom reviews basert på kunders erfaringer. Dette er vi godt fornøyd med, men samtidig er vi selvfølgelig opptatt av å redusere det som er av negative omtaler. Dette analyseres og sammenfattes kontinuerlig og vi har allerede fått mye nyttig informasjon i tillegg til å være godt motivert av alle de gode omtalene.

Hva er Trustpilot?

Trustpilot er en side for tilbakemeldinger og reviews av ulike bedrifter på en nøytral måte på nettet. De er store på det globale markedet og en av systemene Google ser ut til å tillegge stor vekt som en seriøs aktør. De ble grunnlagt i Danmark i 2007 og har ifølge Wikipedia 500 ansatte og håndterer en halv million nye reviews i uken. Nå ser de ut til å bli et viktigere og viktigere verktøy for norske nettbrukere i sin evaluering av norsk netthandel.

Kjerneverdier og hvordan dette påvirker kunders erfaringer av Agva Kraft

Agva Kraft kundeservice

Agva Kraft kundeservice

Agva er opptatt av følgende tre kjerneverdier:

·         Gode priser

·         Miljøvennlig

·         Praktisk

Gode priser innebærer at vi skal hevde oss i konkurransen med andre strømselskaper. Som tidligere nevnt måles priser av mange ulike aktører, deriblant er det Forbrukerrådet som samler inn og publiserer den offisielle strømprisoversikten Strømpris.no. Årsaken til at denne og de private strømpriskalkulatorene kan få noe ulike resultater er at noen kriterier vektlegges ulikt. Et produkt kan være godt for en person og ikke for en annen. Dette er forhold som miljøvennlighet, prissikring og faktureringsform.

Miljøvennlighet innebærer både at prosessene internt i Agva er fundamentert på et bærekraftig sett, men ikke minst at all strømmen vi kjøper inn for eget bruk og videresalg er 100% fornybar. Dette innebærer at vi kjøper en enhet statlig kontrollerte opprinnelsesgarantier for hver enhet kraft vi kjøper. Dermed bidrar du som kunde av Agva Kraft til at produsenter av grønn energi tjener mer og produsenter av for eksempel atomkraft og kullkraft mindre.

Praktiskheten går på at det skal svære smidig og enkelt å ha med Agva Kraft å gjøre. Du skal kunne bestille på under et minutt, og vi gjør resten av jobben for deg. Fakturaen skal være grei og forståelig og komme når den skal med den lave prisen du forventer og gjerne rett i nettbanken for å ytterligere forenkle. Dersom du skulle trenge hjelp til noe skal det være enkelt å få tak i oss slik du måtte ønske. Det kan være via telefon, tilbakering, mail eller meldingsfunksjonen på Agva Facebook.

Alt dette skal føre til at du som kunde får gode erfaringer med Agva Kraft. Dersom dette igjen fører til at du skriver positive omtaler om Agva på Trustpilot er det en indikasjon på at vi har lykkes.

Slik deler du dine erfaringer med Agva på Truspilot

Anmeldelsene Trustpilot samler inn skal være fra reelle kundeopplevelser og de er gode på å kvalitetssikre dette. Det er mulig å gi 5 forskjellige karakterer, og dette er definisjonen på hver enkelt:

·         5 stjerner: Enestående - intet negativt. Jeg vil anbefale denne bedriften til hvem som helst.

·         4 stjerner: Bra - anstendig service med få eller ingen irritasjonsmomenter.

·         3 stjerner: Middels - akseptabel opplevelse, men med små gnisninger.

·         2 stjerner: Under middels - en opplevelse som ikke holdt mål og med mange forstyrrelser på veien.

·         1 stjerner: Dårlig - en uakseptabel opplevelse, urimelig og uhøflig oppførelse.

I midten av mars hadde nær 200 kunder av Agva skrevet omtale på Trustpilot og hele to tredeler av disse er beste karakter. -Dette er vi selvfølgelig veldig stolte av, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft. – En grundig og kvalitetssikret tjeneste for innhenting av kunders tilbakemeldinger er nyttig både for kunder og selskapets ledelse og kundeservice.

Anmeldelser som er kvalitetssikret gir Agva en mulighet til å rette feil og svakheter, og til å styrke ting vi er gode på. Det skal selvfølgelig ikke undervurderes at det er hyggelig for de som sitter på kundeservice å få positive tilbakemeldinger når de gjør en god jobb, og dermed blir enda mer motivert. I tillegg gir alt dette en transparens for kundene. Kundene får en mulighet for å gi konstruktiv kritikk, og her mener vi både kritikk av den positive og negative typen.

Språk

Dersom du foretrekker det, kan du gjerne skrive omtaler av Agva på Trustpilot og Google reviews på et annet språk enn norsk. Siden det er internasjonale siter åpner det for å skrive omtaler på både engelsk og andre språk. Vi vil så godt det lar seg gjøre få lest erfaringer som er skrevet også på språk vi ikke behersker.

Vi vil understreke at vi ikke kan utføre kundeservice på Trustpilot eller noen av de andre sidene for omtale og review. Dersom du trenger hjelp til noe konkret er det best å kontakte Agva Kraft Kundeservice. Derimot vil vi gjerne ha tilbakemeldinger på resultatet av deres kontakt med oss via sidene for omtale og erfaringer. Positive tilbakemeldinger motiverer oss til å bli enda bedre og negative omtaler lærer vi av.

 

«Supert
Veldig fornøyd.»

«Landets beste kraftleverandør
Det beste med å kjøpe kraft av Agva Kraft er norges laveste pris og at de leverer fornybar strøm.»

 «Hvorfor betale mer
Hvorfor betale mer»

 «fornøyd kunde så langt
glad for en mest mulig miljøvenlig strøm»

 «Billig strøm
Billig strøm, hele året. Kan anbefales på det varmeste»

 «Landets beste kraftlevrandør
Det beste med å kjøpe kraft av Agva Kraft er norges laveste pris og at de leverer fornybar strøm.»

 «tilbudet på 29,9 øre per kw/time er et…
tilbudet på 29,9 øre per kw/time er et godt tilbud for de påkommende 3 måneder.»

«Jeg har brukt forkjellige leverandører…
Jeg har brukt forkjellige leverandører gjennom årene men må si at jeg er mest fornøyd med Avga Kraft på priser og kundeservice.»

«God service med ærlige tilbud om…
God service med ærlige tilbud om avtaler og priser! Meget fornøyd :)»

 «God pris og hyggelige mennesker på…
God pris og hyggelige mennesker på kunde service»

 «Veldig troverdig selskap
Veldig troverdig selskap»

«Vi får det vi bestiller
Ingen skjulte kostnader eller avgifter
Veldig veldig ryddig og best på fast pris.
Tusen takk Agva Kraft»

«Fornøyd kunde som gjerne anbefaler …
Fornøyd kunde som gjerne anbefaler Agva til venner og kjent»

«Billigste fastpris 2 år på rad
Billigste fastpris 2 år på rad. No problem!»

«Vil anbefale på de sterkeste!
Vil anbefale på de sterkeste!»

«Billig strømavtale og ikke noe…
Billig strømavtale og ikke noe problemer.»

«Det beste strømselskap!
Det beste strømselskap!»

«Veldig fornøyd med Agva Kraft
Veldig fornøyd med Agva Kraft. Forutsigbart og billig!!»

«Varme anbefalninger i sibirkulda😊
Varme anbefalninger i sibirkulda😊»

 «Agva Fast online
Best i pris ( Fast online) 2016/17 og 2017/18»

 «Dette har vært en meget positiv…
Dette har vært en meget positiv opplevelse, jeg er meget fornøyd med at jeg byttet leverandør og også at jeg valgte fast pris, denne gangen.
Agva Kraft kan anbefales på det varmeste.»